Tässäpä esittely teille mangasta, nimeltään Fruits Basket. Tämä tässä on sitten sellainen, joka tosiaan on monella tapaa ollut mukana minun elämässä ja saanut jopa minut itseni vähän mietiskelemään kaikenlaista. Mutta eihän sitä nauruakaan puuttunut tästä sarjasta ole. Tosiaan, tämä on ollut sellainen lohtu ja tuki, jota lukiessa olen sitten taas jälleen kerran paeta todellisuutta ja kai vähän itseänikin... ei siitä sen enempää sitten =) Olen kiitollinen Takaya-senseille, että tällaisen sitten piirsi. (Muuten sarja loppui juuri täällä Suomessa. Viimeinen osa nyt kaupoissa;)

Juoni: Tooru Honda on menettänyt isänsä jo, kun hän oli pieni ja äitinsä vasta hetki sitten. Hän asui isoisänsä luona, kunnes joutui muuttamaan väliaikaisesti pois remontin vuoksi. Joten hän päätyy lopulta asumaan telttaan keskelle metsää kertomatta kenellekään. Lähistöllä on Shigure Sooman ja tämän kanssa asuvan, viileän, mutta kauniin Yuki Sooman talo. Monien sattumusten kautta hän päätyy asumaan näiden kahden ja vähän myöhemmin saapuvan Kyoo Sooman kanssa ja saa selville heidän sukunsa salaisuuden. Heidän yllään on eläinradan kahdentoista eläimen kirous, eli jokainen heistä kantaa jonkin eläimen henkeä sisällään ja muuttuu siksi halattuaan vastakkaista sukupuolta tai rasituttuaan liikaa. Yuki kantaa sisällään rotan henkeä, Shigure koiran ja äkkipikainen Kyoo vihatun ja halveksitun kissan henkeä. Eli tästä voi päätellä, että heidän yhteiselossa on mukana sekoitettuna sekä iloisia että surullisia hetkiä, jotka ovat jättäneet jokaiseen ikuisesti jälkensä...

Sanotaan vaikka näin, että lempihahmoni on Kyoo ^^ Tai sitten Hanajiman pikkuveli. Sellainen synkkin ja aika pelottava. Kiroaa Prince Yuki -clubin jäsenet tietämällä heidän nimensä x'D Ja lempiparitus on tottahan toki: KyooxTooru <3 Mitäs muuta.

...mistä muuten johtuu, että olen aina jotenkin hulluna kaikkiin vähän äkkipikaisiin ja pörröpäisiin tyyppeihin o.O (esim. Bleachin Ichigo ja Toshiro ja jotain jostain muualta...)